top of page

lør. 05. sep.

|

Odense ZOO

Udflugt til Odense Zoo

Er du frivillig i 2 Timer om Ugen? Så skynd dig at tilmelde dig og dit barn til udflugten til Odense Zoo. Det er helt gratis! 😃

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Udflugt til Odense Zoo
Udflugt til Odense Zoo

Tid og sted

05. sep. 2020, 09.00 – 18.00

Odense ZOO, Søndre Blvd. 306, 5000 Odense, Danmark

Om eventet

Lørdag d. 5. september tager 2 Timer om Ugen børn og frivillige i Odense Zoo. Det bliver en dejlig dag med en masse dyr, leg og selvfølgelig også lidt til den søde tand. 

Der er mulighed for, at tage barnets søskende med, såfremt de er mellem 0-11 år. Og i tilfælde af, at du som frivillige ikke kan deltage på dagen, vil der være mulighed for at EN af barnets forældre kan deltage med børnene i stedet. Da der er begrænset pladser, skal du skynde dig at tilmelde jer. Det er først til mølle! 

Tilmeldingen sker ved at udfylde denne formular. Derefter vil du modtage program og alle praktiske oplysninger for dagen. Din tilmelding er først godkendt, når du modtager en bekræftelsesmail.  

https://forms.gle/r7PqxBxBJ5LDA5AX7   

🔴 Bemærk: ved udeblivelse pålægges et gebyr på 50 kr. pr. barn og 100 kr. pr. voksen. Hvis man efter tilmelding ikke kan deltage alligevel, skal dette senest meddeles d. 02.09.2020.  Vi glæder os til super fed oplevelse! Vi ses 😃

Del dette event

bottom of page